مجموعه فرآوری ابزیان بارفو شما را به خرید بهترین محصولات میگو تازه،میگوی منجمد،میگوی خشک شده،ماهی پرورشی،کنسرو ماهی تن دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

فروش عمده ماهی خشک شده صادراتی

آنچه در این مقاله می خوانید...

هر آنچه می خواهید در مورد ماهی خشک بدانید.ماهی خشک شده صادراتی را از کجا بخریم
ماهی خشک شده صادراتی

ماهی متو یا ماهی خشک شده از گونه Anchovy که ماهیانی ریز با ارزش غذایی فراون هستند انجام می شود. ماهی خشک شده به عنوان ماده اولیه تولید در برخی صنایع غذایی مورد توجه است. در این مقاله بصورت اجمالی به بررسی ماهی خشک شده می پردازیم لطفا به خواندن ادامه دهید.

فروش عمده ماهی خشک

هر آنچه می خواهید در مورد ماهی خشک بدانید.

در جهان ۲۰ گونه مختلف با نام آنچوی وجود دارد که بر طبق فهرست سازمان غذا و دارو امریکا به پنج گروه مشخص دسته بندی شده اند.

۱-Anchoa

۲-Anchoviella

۳-Cetengraulis

۴-Engraulis

۵-Stolephorus

آنچه در محافل اشپزی و بصورت عامیه به عنوان آنچوی شناخته می شود Engraulis است زیستگاه محبوب این گونه ها در ابهای گرم است و پراکندگی بالای دارند. ۸ اینچ (تقریبا ۲۰ سانتی متر) طول بدن این گونه است که با تغذیه غنی که از جلبک ها و زئوپلانگتون ها انجام می دهند انها را به منبع غنی از مواد معدنی و ویتامین ها تبدیل کرده است ارزش غذایی این ماهی با ارزش در هر ۱۰۰ گرم به این ترتیب است.

کالری: ۱۳۱
کالری چربی: ۴۳
چربی کل: ۴٫۸ گرم
چربی اشباع شده: ۱٫۳ گرم
کلسترول: ۶۰ میلی گرم
سدیم: ۱۰۴ میلی گرم
پروتئین: ۲۰٫۴ گرم
امگا ۳: ۱٫۵ گرم

جالب است بدانید که برای این ماهی در زبان های مختلف اسم های گوناگونی وجود دارد بطور مثال

نام فرانسوی: آنچوی
نام آلمانی: ساردل
نام ایتالیایی: آکیوگا
نام ژاپنی: کاتاکوچیویاشی
نام اسپانیایی: آنچوآ

ماهی متو به روشهای سرخ کردن، گریل کردن، استفاده به شکل کنسرو و کباب کردن در نقاط مختلف جهان مصرف می شود اما عمده مصرف این ماهی در ایران صرفا برای خشک کردن است. بخار پز کردن و قراردادن در دستگاههای خشک کن صنعتی خلاصه این فرایند است. گوشت این ماهی بعد از پخت به رنگ سفید تغییر می کند که اغلب در کنسروهای با نمک ملایم و روغن شکل و طعم جدیدی را ایجاد می کند. استفاده در تهیه سس ماهی ویتنامی که یک سس معروف در اشپزی غذای دریایی است از این ماهی استفاده می شود.

آفریقا ،چین ،فرانسه ،پرو، اسپانیا ،پرتغال و امریگا بزرگترین تولید کنندگان ماهی آنچوی به شکل های مختلف هستند. کلا دو شکل ماهی خشک شده وجود دارد

۱- با سر و محتویات شکم که اغلب برای تهیه غذای ماهی و میگوی پرورشی استفاده می شود

۲- بدون سر و بدون محتویات شکم که مصرف خوراکی دارد و از ان غذاهای مختلفی درست می کنند.

ماهی متو خشک شده

ماهی خشک شده صادراتی را از کجا بخریم

در جنوب ایران بیشتر خانواده های مقیم این ماهی را در فصل تابستان برای مصرف شخصی یا فروش بصورت محدود خشک می کنند اما این نمونه ها به دو دلیل مناسب صادرات نیستند مقدارشان محدود است و چون بصورت کاملا سنتی و گاها غیربهداشتی تولید می شوند گمرک و دامپزشکی ایران اجازه صادرات قانونی به شما نخواهند داد از طرفی اگر به هر طریقی هم موفق به خروج این محصول از ایران و رساندن به کشور مقصد کنید امکان توقیف و امهاء بار شما در کشور مقصد بعد از ازمایشات دامپزشکی و یا حتی قبل از ان وجود دارد.

برای صادرات ماهی متو خشک شده بصورت قانونی شما به ۵ سند نیاز دارید گواهی مبدا، گواهی بهداشت، فاکتور یا سیاهه ، لیست بسته بندی و بارنامه که همه موارد ذکر شده از طریق شرکت بارفو برای صادرات قانونی و بدون دغدغه ماهی خشک شده قابل ارائه است. برای دریافت مشاوره رایگان و اطلاعات از کم و کیف بازار ماهی خشک شده با ما تماس بگیرید.

حسین ادیب فرد

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه فرآوری ابزیان بارفو شما را به خرید بهترین محصولات میگو تازه،میگوی منجمد،میگوی خشک شده،ماهی پرورشی،کنسرو ماهی تن دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید